WODBEAST

Wat is WODBEAST?
WODBEAST is een bedrijf opgezet door Marco Hoogenraad. WOD staat voor Workout of the Day en Beast is mijn nickname in de triathlonwereld. Deze naam heb ik gekregen van speaker en goede vriend Ruud de Haan.

De naam is gebaseerd op het feit dat ik met mijn krachtsportverleden iets groter ben dan de gemiddelde triatleet maar vooral om mijn never give up mentaliteit terwijl ik verschillende keren letterlijk en figuurlijk 10 tellen heb gehad.

Enerzijds is WODBEAST een personal en deels online trainingsplatform voor (beginnende) sporters, duursporters, du- en triatleten en Masters 40+ maar ook bied ik (personal en groeps) trainingen aan voor skills, techniek, kracht & conditie voor individuen en doelgroepen. Mijn WODBEAST Workouts! Denk hierbij aan mannen en vrouwen die een druk werk- en of gezinsleven hebben en weer de oude vorm willen terugkrijgen. Maar ook small group projecten om (terug) fit te worden en kracht- en conditietrainingen voor selecties (voetbal, handbal etc.). Verder heb ik mezelf den doel gesteld om de teveel binnen zittende, sport videospelletjes spelende jeugd aan het bewegen te krijgen. Vandaar ook mijn zeer scherpe abonnementen voor de jongeren tot 26 jaar.

Anderzijds hebben we een webshop WODBEAST Shop die ik samen met mijn dochter Savannah run. In deze shop bieden we kleding, gear en voeding aan die we nodig hebben met sporten.

Tenslotte wil ik mijn “oude” vak niet helemaal vaarwel zeggen! Ik maak en onderhoud nog steeds bestaande en nieuwe websites. Als WordPress Webdesigner en met 20 jaar ervaring in alles wat reilt en zeilt op het gebied van websites, content en techniek, bied ik rechttoe/rechtaan diensten met no-nonsense prijzen!

BE AS (WEB)FIT AS YOU CAN BE(AST)!